Bereken uw winst met propere zonnepanelen

Hou uw rendement op hoog niveau

Door uw zonnepanelen op regelmatige basis te laten reinigen door Paneelman bespaart u door meer energie te produceren.

 

Vuile zonnepanelen brengen minder rendement op. Paneelman reinigt uw zonnepanelen met een langdurig resultaat.

Bereken uw winst met onze calculator.

Een gemiddeld zonnepaneel brengt 400 kWh op per jaar
een vuil zonnepaneel verliest snel 15% rendement en brengt maar zo’n 340kWh.

Hebt u 16 zonnepanelen liggen en zijn deze vuil, dan verliest u in januari 2024
zo’n €180 op jaarbasis.

Laat vuil uw opbrengst niet bederven en investeer in een grondige reiniging met meer rendement tot gevolg!

 

Uw zonnepanelen reinigen?

Paneelman is uw partner

 

Paneelman is gespecialiseerd in het goed en correct reinigen van zonnepanelen met oog op rendement en zorg. Zonnepanelen zijn gevoelig aan krassen en schade. Daarom is het belangrijk om deze op een correcte en voorzichtige manier te reinigen. Daarnaast willen we er ook voor zorgen dat de zonnepanelen lang proper blijven zodat u ons niet om de haverklap moet inschakelen.

Daarom werkt Paneelman met professioneel reinigingsmateriaal waarbij gebruik wordt gemaakt van osmosewater. Wij komen bij u met onze uitgeruste bestelwagen om zo snel en gemakkelijk te kunnen werken. 

 

Ecologische reinigingsmethode

Hoog rendement blijft behouden

Langere levensduur voor uw zonnepanelen

Correcte uitvoering zonder beschadiging

Zonnepanelen reinigen

Ontdek de voordelen

U plaatste zonnepanelen met het doel een zo hoog mogelijk rendement te bekomen om uw energiekosten te drukken. Het is dan ook jammer wanneer deze panelen niet optimaal renderen door vervuiling.

Paneelman reinigt uw zonnepanelen grondig en kiezen voor een professionele reiniging biedt tal van voordelen:

Hoog rendement

Wanneer Paneelman uw zonnepanelen reinigt gebeurt dit grondig om alle vervuiling weg te halen. De vervuiling op uw panelen blokkeert immers het (zon)licht waardoor het rendement afneemt. U mag rekenen op een rendementsverlies van 3 tot 5% bij vuile zonnepanelen.

Hebben uw zonnepanelen een rendement van 5.600 kWh dan brengen deze gemiddeld €1.300 op per jaar. Een rendementsverlies van 4% bedraagt +- €55. Na enkele jaren stijgt natuurlijk het rendementsverlies door grotere vervuiling.

Ecologische reiniging

Wij reinigen met osmosewater. Dit water is zo puur en zuiver dat het alle vuiligheid opneemt en geen strepen nalaat, wat het rendement dan weer ten goede komt. Er worden geen chemicaliën gebruikt.

Langere levensduur

Propere zonnepanelen blijven langer optimaal werken. Daarnaast gaan we bij het reinigen uw panelen ook nazien op barsten, kijken of ze niet loszitten … Ook zo kan de levensduur verlengd worden.

Correcte uitvoering

Als onderdeel van Mosman en VCM-Projects is Paneelman gespecialiseerd in werken op hoogte. Daarnaast zijn wij uitgerust met het nodige materiaal om het reinigen van uw zonnepanelen correct uit te voeren, zonder schade en met langdurig resultaat.

Paneelman, voor groot en klein

We zijn uitgerust voor het uitvoeren van grote en kleine reinigingswerken. Afhankelijk van het aantal panelen en van de positie van de panelen gaan we aan de slag met een professionele zonnepaneelreiniger of met professionele telescopische borstels. Dit steeds met osmosewater voor een optimaal resultaat.

Grote installaties

Bij grote installaties maken we gebruik van een speciaal toestel dat we over de panelen laten glijden. Zo kunnen we op snelle en veilige manier uw panelen grondig reinigen.

Kleine installaties

Installaties op particuliere woningen worden uitgevoerd aan de hand van een professionele telescopische borstel waarmee we gemakkelijk en grondig uw zonnepanelen kunnen reinigen. Dit gebeurt ook met osmosewater dat ter plaatste wordt geproduceerd.

Osmosewater

Het geheim voor propere zonnepanelen

Osmosewater is puur en zuiver water zonder kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling. Door gebruik van een osmosetoestel wordt het water van alle onzuiverheden gefilterd. Omdat het zo puur is gaat het gemakkelijk onzuiverheden opnemen, als het ware om zich te voeden. 

Osmosewater laat ook geen strepen na wat opnieuw het rendement van uw zonnepanelen ten goede komt. Het zorgt er ook voor dat het vuil zich minder snel opnieuw gaat hechten wat zorgt voor een langdurig proper resultaat.

Wat kost het reinigen van uw zonnepanelen?

 

Om een correcte offerte te kunnen opmaken hebben we enkele gegevens nodig over uw zonnepaneel installatie.
Voor het opmaken van een correcte offerte hebben we foto’s nodig van uw installatie. U kan deze opladen in het onderstaand formulier, u kan deze doormailen naar info@paneelman.be of indien uw zonnepanelen zichtbaar zijn op Google Streetview dan kan u dit ook aangeven.
Na het ontvangen van de info kunnen we u snel een offerte bezorgen. Hebben we eerste nog vragen dan contacteren we u telefonisch.
Dit is uiteraard volledig vrijblijvend.

Offerte aanvragen
Uw naam
Uw naam
U bent
Waar liggen uw zonnepanelen?
Werden de panelen in het verleden al eens gereinigd?
Voor het opmaken van een correcte prijsofferte zijn foto's een must. U kan de foto's hier opladen of u kan ze verzenden via mail. Indien de zonnepanelen te zien zijn op Google Streetview dan kan u dit hier ook aangeven.

Maximum file size: 268.44MB